Flytting

Gjør flyttingen enklere, benytt deg av en eller flere av våre tjenester. Nobo Cargo AS ble etablert 2003. Vi jobber som partner med flere logistikk og transport leverandører. Våre ansatte har bred erfaring på håndtere alt fra enkle oppdrag til oppdrag som krever høy kompetanse, som f.eks. å flytte kunst og høy verdi gjenstander. Med vårt nettverk dekker vi både lokale, nasjonale og internasjonale transport oppdrag. Både for private og bedrifter. Vår administrasjon jobber kontinuerlig med kompetansebygging og utvikling av våre tjenester. Både  små og store oppdrag er av interesse for oss. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Vi tilbyr en rask og trygg flytting til privatpersoner og bedrifter. Nobo Cargo AS Flyttetjeneste er spesialister på flytting. Vi tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting, primært til og fra Oslo. Vi tar også oppdrag i andre norske byer og i utlandet.

Våre ansatte er profesionelt opplært til å pakke alle typer objekter, kunstverk og andre ting trygt. For en vanlig flyting vi bruker pappesker, kartonger, skum, plast luftposer og andre tiltak.

I henhold til kundens behov, tilbyr vi deg demontering og monterings tjenester. Noe ting er bedre å bli demontert, de også ta opp mindre kapasitet. Installasjonsprosessen er lang og kjedelig, så la oss gjøre dette.

Vårt firma garanterer ikke bare en god jobb, vi har også Godsforsikring på alle biler. Ved flytting anbefales det å ha en egen flytteforsikring, alle innboforiskringer dekker ikke flytting fra husstand til en annen, selv om vi behandler flyttelasset verdigenstader så proffesjonelt og sikker som mulig, anbefales egen flytteforsikring. Dette kan vi hjelper deg med, slik at flyttelasset er like godt forsikret som i hjemmet.