Nobo Cargo logo

Flyttebyrå Oslo

Vi hjelper private og bedrifter med flytting, også til andre byer og utlandet!

Vi er ditt flyttebyrå i Oslo. Gjør flyttingen enklere, benytt deg av en eller flere av våre tjenester. Nobo Cargo AS ble etablert 2003. Vi jobber som partner med flere logistikk og transport leverandører. Våre ansatte har bred erfaring på håndtere alt fra enkle oppdrag til oppdrag som krever høy kompetanse, som f.eks. å flytte kunst og høy verdi gjenstander. Med vårt nettverk dekker vi både lokale, nasjonale og internasjonale transport oppdrag. Både for private og bedrifter. Vår administrasjon jobber kontinuerlig med kompetansebygging og utvikling av våre tjenester. Som flyttebyrå i Oslo, er både små og store oppdrag av interesse for oss. Ikke nøl med å kontakte oss for hjelp til flytting og for en hyggelig prat.

Få hjelp med flytting: lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Som flyttebyrå i Oslo, tilbyr vi en rask og trygg flytting til privatpersoner og bedrifter. Nobo Cargo AS Flyttetjeneste er spesialister på flytting. Vi tilbyr et fullt spekter av tjenester innen flytting, primært til og fra Oslo. Vi tar også oppdrag i andre norske byer og i utlandet. Kontakt oss for flyttebyrå i Oslo.

Våre ansatte er profesjonelt opplært til å pakke alle typer objekter, kunstverk og andre ting trygt. For en vanlig flytting bruker vi pappesker, kartonger, skum, plast luftposer og andre tiltak.

I henhold til kundens behov, tilbyr vi deg demontering og monterings tjenester når du velger oss som ditt flyttebyrå i Oslo. Noe ting er bedre å bli demontert, da de også vil ta opp mindre kapasitet. Installasjonsprosessen er lang og kjedelig, så la oss gjøre dette. Ta kontakt for flyttebyrå i Oslo.

Som ditt flyttebyrå i Oslo, garanterer vi ikke bare en god jobb, vi har også Godsforsikring på alle biler. Ved flytting anbefales det å ha en egen flytteforsikring, alle innboforsikringer dekker ikke flytting fra husstand til en annen, selv om vi behandler flyttelasset og verdigjenstander så profesjonelt og sikker som mulig, anbefales egen flytteforsikring. Dette kan vi hjelper deg med, slik at flyttelasset er like godt forsikret som i hjemmet. Kontakt oss for flytting i Oslo.