Nobo Cargo logo

Om oss

Nobo Cargo AS ble stiftet i 2003. Vi har siden oppstartet jobbet for både private og bedrifter. Har opparbeidet oss en meget bred erfaring på alle typer gods transporter. Med vårt partnerskap med flere større transport tjenesteytere kan vi tilby på lokale,nasjonale og internasjonale transport-/ flytteoppdrag. Vi er stolte over den kompetansen og service vi kan yte, men uten å falle fra jobber vi kontinuerlig med å opprettholde og utvikle vår kompetanse og tjenester. Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat. 

Nobo Flytteservice AS har vært i markedet siden 2003.

Selskapet er norskeid og et norskregistrert aksjeselskap med 100.000 i innbetalt aksjekapital. Grunnleggende veileder er Rolf Gjøran Lind.

Selskapets mål er å gi raske og høy kvalitet transporttjenester. gjennom lang arbeidserfaring erfarer vi at de samme kundene kommer tilbake og gir oss tillit på nye oppdrag. Tillit til våre kunder oppmuntrer oss til å fortsette å jobbe ansvarlig, tillater utbygging av servicenæringen og forbedre kvaliteten på tjenestene. Våre ansatte er stadig trent til å utføre sitt arbeid profesjonelt.

Vårt firma garanterer ikke bare en god jobb, men også vareforsikring. Kunder trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten til sine eiendeler. Firmaets ansvarsforsikring er hos Gjensidige.

På spesialbestilling, eller transport av høy verdi elementer (f.e. kunstflytting), arrangerer vi en egen forsikring.

Vi har en lang arbeidserfaring og vi er villige til å samarbeide med andre selskaper.