Nobo Cargo logo

Samlast

Gjør oppdraget enklere, benytt deg av en eller flere av våre tjenester. Kan ditt gods/forsendelse sendes sammen med annet gods? Man kan spare en del ved å sende gods/eiendeler sammen med andre. Vi samkjører flere oppdrag sammen og på den måten besparer en del på transport kostnadene.  Samlast oppdrag er gjerne oppdrag som ikke haster, og som kan sendes i en større bil med varer / gods fra flere andre oppdragsgivere. Vi kan her enten pakke og hente gods fra din adresse til terminal, eller at du selv pakker og distribusjonsbilen selv kommer til adresse og henter. Siste alternativet er det rimeligste. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Nobo Cargo AS ønsker å tilby både private og bedrifter rimelige løsninger for mindre og større transport behov. Dette gjør vi i samarbeid med våre samarbeidpartnere, og syr sammen rimelige og gode løsninger basert på samlast/stykkgods. Vårt nettverk dekker hele Norge. Med samlast/stykkgods kan vi sende ut en pallekartong(er) til din/deres adresse(r) hvor du selv pakker det du ønsker å sende. En bil henter pallen(e) og godset blir sendt til ønsket destinasjon.
Send oss i dag din forespørsel på mail, nobocargo@gmail.com, for et uforpliktende tilbud.
Vårt mål er å være din foretrukne transport leverandør. Vi tilbyr alt fra enkle  bud oppdrag til nasjonale samlast/stykkgods, flyttetransport til kunsttransport.
Vi gleder oss til din forespørsel og å utføre våre tjenester for dine transport behov 🙂
Finn pristilbud. Legg inn sendingsdetaljer for å komme i gang.